Breaking News

IPTV Player Live M3U8 pentru Smart TV | Instalați și descărcați

M3U8 live IPTV player cel mai bun player IPTV Liste pentru televizoare inteligente. Aflați cum să descărcați aplicația M3U8 IPTV Player Live pe Android TV pentru a vă reda listele m3u și apoi viziona TV online. IPTV Player Live Apk descărcare pe televizor.

Descărcați IPTV Player Live M3U8 pentru Smart TV | IPTV Live Apk Player

Cum să descărcați IPTV Player Live pentru Smart TV? Aplicația nu se află în magazinul de aplicații Google Play, așa că descărcați-o din linkul pe care îl las în articol. Cea mai recentă versiune actualizată a aplicației IPTV Player Live.
Lista actualizată IPTV Player Live M3U8

Cum să adăugați sau să încărcați liste IPTV în IPTV Player Live? Este o aplicație care redă liste de redare gratuite sau private de la distanță m3u8. Există multe mijloace prin care puteți obține listări gratuite, unul dintre ele este listele Teleclub.
Ghid cum se instalează IPTV Player Live M3U8 pe Smart TV | player m3u

Acum puteți descărca IPTV Player Live M3U8 pe Smart TV pentru a reda liste m3u gratuite. Cel mai bun player m3u8 pentru Android TV. Urmați acești pași de instalare:
Pași:

Descărcați și instalați aplicația „Trimite fișiere pe TV” pe telefonul mobil și Android Smart TV – se află în Magazinul Play
Apoi vom deschide Trimite fișiere la televizor pe Smart TV și selectăm PENTRU PRIMI (pentru a primi)

Deschideți aplicația Trimiteți fișiere la TV pe mobil și selectați PENTRU TRIMITE (Pentru a trimite)

Acum pe mobil trebuie să alegeți folderul DOWNLOAD care stochează toate aplicațiile pe care le-ați descărcat, selectați aplicația pe care doriți să o instalați

Odată selectat fișierul, alegem dispozitivul nostru AndroidTV din lista oferită de aplicație (il va fi detectat prin WiFi, deci trebuie să fiți conectat la aceeași rețea WiFi ca mobilul și televizorul dvs.) Y Acceptăm.

După ce transferul este finalizat, fișierul Apk va fi disponibil pe Android Smart TV, astfel încât să putem interacționa cu el așa cum ne dorim.

În cele din urmă selectați apk-ul și faceți clic pe TO OPEN și va începe instalarea și vă puteți bucura de conținutul pe care îl oferă.

Acesta este cel mai bun mod de a instala aplicații pe Smart TV cu Android. Este posibil ca unele aplicații să nu fie optimizate pentru Android TV, așa că apar erori în timpul utilizării.

Alternative la IPTV Player Live M3U8

Mai multe playere video, m3u8 gratuit pentru Android TV
Descărcați IPTV Player Live pentru Samsung Smart TV

Instalați și descărcați IPTV Player Live M3U8 pe Android TV nu este complicat, dar este complex să găzduiți pe Samsung Smart TV deoarece nu este compatibil.

Acest player video și listele de redare m3u nu sunt disponibile pentru Samsung TV.

About admin

Check Also

Indian Free IPTV M3U URL Playlist 2022

Free IPTV Indian M3U Playlist 2022 IPTV Indian channels for vlc, Kodi, pc, android, and …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *